Enmig de la Mar

Bloc dedicat a la figura de la Patrícia Bargalló (la Mar del Cor de la Ciutat). Suggerències, comentaris, dubtes, aportacions ... lanoiadelcor(arroba)gmail.com

26 de juny 2005

La Mar de grossos

Aquesta setmana de cors de la ciutat han estat destacables, sobretot, per l'enlluernadora presència d'aquesta principatina d'ulls grossos i color de mel fosca, estel.lar en el seu duel amb el Queco amb el vestit negre i blanc. I també, obviament, en la seva participació al grup (femení) de fans del Real Peris Balonpié al partit contra els veterans del Barça.


Quins ulls tant magnífics, amics.

8 Comments:

 • At 1:55 a. m., Blogger Transparent said…

  Si podeu recollir alguna imatge de la Patrícia que no tinguem, o d'algun capítol del Cor, estarem encantats de rebre-la. Alguns treballem a aquelles hores, oi Transparent B ?

   
 • At 7:09 p. m., Anonymous plandiura said…

  Jo vaig creuar-me-la un dia pel carrer i vaig quedar sobtat de la seva alçada i dels ulls! En fi, pero res com la meva musa, la inigualable Mònica...

   
 • At 8:57 p. m., Anonymous albir said…

  Se us saluda!!!

  penseu que hi ha gent que per motius laborals ni tan sols l'hem vist mai a la Patricia, de manera que esperem tota la informacio, de la mes petita a la mes rellevant, per trencar els nostres antics mites televisius...

  endavant les atxes!!


  :P

  Salut

  albir

   
 • At 9:19 p. m., Anonymous Anònim said…

  Llàstima que potser li queden 10 capítols al cor...!

   
 • At 12:58 a. m., Blogger Transparent said…

  Què em dius, 10 capítols al cor ??? Perquè ??? Com ? Quan !!!

  Ens acabem de quedar garratibats ... terrible rumor el teu !

   
 • At 8:06 a. m., Anonymous Fletxa said…

  Home, has aconseguit més propaganda, no? El que has de fer és seguir aquestes indicacions: "A veure, mentre la xicota aquesta no aparega esporreta, mira de no enviar-me més propaganda."

   
 • At 10:56 a. m., Anonymous KiM said…

  Transparent, tot i que no segueixo el Cor de la Ciutat, donat que aqui no arriba la TV3 i no soc tan fan per veure els capitols per tv3alacarta, anire seguint-vos perque em presenteu la vostra musa. Amb mi teniu el client ideal, no l'he vist mai, o sigui que em formare l'opinio en funcion del que vosaltres em dieu... Molta sort !!!

   
 • At 11:03 a. m., Blogger Transparent said…

  Compta-hi que ho farem ! Et mantindrem fidelment informats de cada moviment televisiu de la Patrícia. De la Mar, vaja. Transparent com la vida mateixa (si la mires als ulls, no t'hi veus reflexat, els té de color de groc transparent ...).

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home