Enmig de la Mar

Bloc dedicat a la figura de la Patrícia Bargalló (la Mar del Cor de la Ciutat). Suggerències, comentaris, dubtes, aportacions ... lanoiadelcor(arroba)gmail.com

29 de juny 2005

Sense Mar !

Catastròfic: En livethelife ens ha confirmat el que ja havíem sentit alguna volta: el Cor canviarà totalment la propera temporada, i només continuaran a la sèrie els Peris i algun altre personatge. Per tant sembla ser que la Patrícia, la nostra Mar, ja no hi continuarà sortint. Estem astorats, ja s'ho han pensat bé els guionistes i els del càsting del Cor ?

Suggerim des d'aquest modest bloc un nou paper per a la Patrícia en alguna de les noves sèries que seguramen estan programades per a properes temporades a TV3 (si us plau, que no sigui a Ventdelplà!). Necessitem la seva frescura, la seva espontaeïtat, el seu "desparpajo". Tenim el cor en un puny!

4 Comments:

 • At 7:25 p. m., Anonymous Livethelife said…

  Hola!
  Per si de cas no us refieu massa de mi, aixo del canvi en el Cor ho va confirmar el guionista, em sembla que era, i algun actor + que va anar al Club!
  Estic totalment d'acord amb que la Patrícia ha de sortir en alguna serie o aixi... Que et necessitem!!! jeje. De totes formes, no desesperem, pq amb el talent que te segur que despres que acabi el Cor la tornem a veure de seguida!!
  Adeu!!

  pd: M'agradaria saber ki son els que han creat aquest blog, no se x curiositat. O és massa demanar?

   
 • At 7:57 p. m., Blogger Transparent said…

  Sí que ens en refiem sí, estimat livethelife. De fet ja havíem sentit aquest rumor algun altre cop. Els Transparents estem enfonsats !

  Ah, els qui hem creat aquest bloc sóm uns transparents qualssevol, totalment insignificants al costat de la Patrícia ...

   
 • At 9:06 p. m., Anonymous livethelife said…

  Hola!
  uns transparents qualssevol... I pq transparents? jajaja. Bé conyes a part. Tampoc sou tan insignificants eee i la Patrícia és una noia molt normal i molt simpatica, bé, tampoc la conec tant, pero pel que hi he parlat i aixi... Es una pena que hagueu creat aquest bloc tan tard i n+ pensar que daqui poc sacabara el cor i que estarem mesos sense veure la Patrícia... bfff...
  bé... fora lamentacions.
  Gracies per posar tot aixo en marxa!

   
 • At 9:14 p. m., Blogger Transparent said…

  Estimat livethelife, no descanses mai! Ja tens raó quan comentes que la trobarem a faltar, però vaja, almenys aquest bloc en mantindrà la flama. La flama dels seus ulls i el seu to de veu.

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home