Enmig de la Mar

Bloc dedicat a la figura de la Patrícia Bargalló (la Mar del Cor de la Ciutat). Suggerències, comentaris, dubtes, aportacions ... lanoiadelcor(arroba)gmail.com

28 de juny 2005

Terrible rumor

Segons ens comenta un anònim, podria ser que a la Patrícia li quedessin només uns deu capítols al Cor de la Ciutat! Esperem des d'aquí que sigui només això, un rumor (nosaltres seguirem amatents a l'espera de notícies que ho confirmin o ho desmenteixin), però no hem pogut evitar els efectes emotius d'un impacte com aquest: preguem, exigim, supliquem, implorem a tots aquells a qui correspongui oficialment decidir qui segueix i qui no al Cor, que es plantegin la renovació immediata de la nostra Mar. I perquè?


Perquè ningú no actúa com ella, ningú no porta el piercing amb més gràcia, ni té aquell to de veu tant profund i agradable com la Patrícia. Ningú no porta amb tant d'estil els modelets dels dissenyadors, ni porta el pèl tant desenfadadament alegre.

I els ulls ? Els ulls càlids, de color de vesprada, de posta de sol, aquell color de mel fosca, dolça, uns ulls on no t'hi veus reflexat. Perquè són transparents. I magnífics. Des d'aquest modest racó de mon, els admirem, envejosos i il.lusionats, temerosos d'una mirada. Una mirada magnífica, és clar.

6 Comments:

 • At 7:40 p. m., Anonymous livethelife said…

  Hola! M'ha agradat molt trobar aquest espai dedicat a la Patrícia, a mi també m'agrada bastant.
  Respecte això del rumor, esta confirmat que "El cor" la temporada que ve canviara totalment i nomes seguiran la Cinta, el Peris i la Carolina i que la resta de personatges practicament no apareixeran, i tenint en compte els pocs lligams que té la Mar amb la família Peris el més probable és que no segueixi.
  A mi em sap molt de greu, però és la vida...!! jaja.
  Gracies per tenir un espai com aquest!!!

   
 • At 1:28 a. m., Anonymous Anònim said…

  Hola!
  La meva mare treballa a l'escola de teatre on estudia la Patrícia (bé ara no sé si hi va massa o qué). A qui hagi creat aquest blog li dic que si vol li puc dir a la meva mare que li passi la direcció aquesta o que es posi amb contacte amb tu per saber més de la seva vida professional etc. No sé segur si encara la veu per l'escola o qué. Ja em diràs alguna cosa i jo ja et contestaré!

   
 • At 10:26 a. m., Blogger Transparent said…

  Estimat anònim: gràcies pel teu interès, els Transparents estem encantats de tenir visitants tant col.laboradors. De totes maneres tampoc no és plan de ficar-se en la vida personal de la gent.. L'escola ja sabem quina és (surt al Google), però com et deia tampoc no ens agradaria ficar el nas a la vida personal de la Patrícia. Bé vaja, si és informació pública sempre és benvinguda, o si li puguessim fer una entrevista seria un èxtasi. De totes maneres si ens vols enviar alguna cosa (foto, suggerències, etc) pots fer servir el correu lanoiadelcor(arroba)gmail.com .

  Salut !

   
 • At 10:39 p. m., Anonymous Anònim said…

  Doncs bé, ja he dit preguntar informació PROFESSIONAL... no he dit res de personal i crec i estic totalment segura que la seva vida professional és totalment pública. Jo ho havia dit amb tota la meva bona fe i no m'has sapigut interpretar bé tot i que jo crec que ho havia dit ben clar....

  Salutacions per tots/totes, i per cert, aquest blog és genial.

  P.D: Sé que la meva contestació la podeu interpretar en plan "borde" però no és així (ho vull deixar clar pk no hi hagin malentesos com abans)

  Merci!!!!

   
 • At 11:23 p. m., Blogger Transparent said…

  Estimat anònim: Perdona si no hem interpretat correctament els teus anhels, qualsevol aportació que puguis fer-nos serà benvinguda evidentment, ja saps el nostre correu :)

  Com sabràs anem una mica escassos d'instantànies de la Patrícia (no tenim cap capturadora pels capítols del Cor), així que com et dèiem tota col.laboració serà benvinguda. Allò del tema personal ho vam dir perquè tampoc no voldríem que si la Patrícia arribés a llegir això (Déu ho vulgui) imagina't que no li agradés ... ens cauria el món a sobre !!

  Gràcies pel teu interès, esperem que el segueixis mantenint en aquest vostre bloc !

   
 • At 6:39 p. m., Anonymous Anònim said…

  A aquest blog només li queda de vida fins al 10 de juliol, que és quan s'acaba El Cor i la tia aquesta passarà a ser oblidada per tohom.

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home