Enmig de la Mar

Bloc dedicat a la figura de la Patrícia Bargalló (la Mar del Cor de la Ciutat). Suggerències, comentaris, dubtes, aportacions ... lanoiadelcor(arroba)gmail.com

23 d’agost 2005

Roses Solidàries

Sí, sí, d'acord, els Transparents ens disculpem per haver trigat tant a actualitzar aquest bloc de les brises Marenques ... però tothom té dret a fer un petit 'break' a l'estiu, oi ? Ara, com ja havíem dit, retornem amb més forces que mai, bo i animats pel material audiovisual de la Patrícia que finalment hem aconseguit ! I mentre l'adaptem i el classifiquem per que en un futur molt proper el disfruteu, us deixem amb aquesta perla que vam trobar indagant per l'AVUI:

Ah, aquesta Patrícia no ens deixarà mai de sorprendre ... des del seu barri de sempre, Gràcia, es preocupava per a foragitar-ne els esnobs (i l'especulació, ja de passada). Quin barri aquest, el de Gràcia! I quines festes, malauradament acabades en batussa per culpa de quatre que no hi toquen gaire, i els de les porres, que tampoc no hi toquen gaire. Sort que de gràcia, a Gràcia, en ténen molta, i ni aquestes batusses ni la pluja no aconsegueixen deslluir-ne la festassa, i la diversió (i el Mesclat d'en Titot). I doncs, per Sant Jordi la Patrícia va dedicar el dia a regalar roses vermelles i ben rogenques, d'aquell granate difós, a gent gran que no disposa de ningú que els faci companyia. Roses com les que de ben segur algun afortunat li deuria regalar a ella, sense espines, esperem. Ella sempre tant a punt i tant solidària.

Doncs bé, Patrícia, i lectors, prepareu-vos. Us delectarem amb una dissecció d'escenes de l'últim capítol del cor. Patri, guapa, pica'ns aquells ulls tant grossos i grisos. I magnífics.