Enmig de la Mar

Bloc dedicat a la figura de la Patrícia Bargalló (la Mar del Cor de la Ciutat). Suggerències, comentaris, dubtes, aportacions ... lanoiadelcor(arroba)gmail.com

18 de gener 2006

Uix

Doncs bé, tornem-hi que no ha estat res. Després de mesos d'intenses gestions per a aconseguir més material audiovisual 'corístic', hem de dir que estem a punt d'obtenir alguns resultats en forma d'imatges Patricianes... De moment podem seguir observant seqüències de l'últim episodi d'El Cor, on la nostra Mar fa indicacions precises al Mosso, tal i com podem veure a la foto:

Pensativa i gesticulant, sembla que deixi anar un "Uix, vols dir?" al seu interlocutor, Mosso de bona planta. Vaja, quan uns ulls com aquests et miren, acusadors, i els llavis dibuixen aquest perfil abrigat pels dits d'una mà ... o més que abrigats, recolzats ... doncs no hi ha res a fer. Hom defalleix sense alternativa. Per això té més mèrit que aquest Mosso no defallís, encara que fos un actor, i seguís les indicacions de la nostra musa, la Patri, la nostra Mar. Oli en un llum, Mar en una closca.

3 Comments:

 • At 11:34 p. m., Blogger áLEks! said…

  Just acaben de parlar del blog al programa Silenci? del canal33.
  Felicitats!

   
 • At 10:46 p. m., Anonymous ICD said…

  doncs sí. prepareu-vos per a les visites en massa que arribaran ara, com la meva XD Felicitats, també!

   
 • At 4:51 p. m., Blogger Transparent said…

  Caram !!! I nosaltres sense adonar-nos-en ... Quin dia dieu que va ser el Silenci? aquest del 33 ?

  Per cert continuem cercant instantànies Patricianes, però no estem tenint massa èxit en la nostra tasca :|

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home