Enmig de la Mar

Bloc dedicat a la figura de la Patrícia Bargalló (la Mar del Cor de la Ciutat). Suggerències, comentaris, dubtes, aportacions ... lanoiadelcor(arroba)gmail.com

25 de maig 2006

Filosòfica

El primer cop que vam veure la famosa entrevista que li van fer els del Silenci? a la Patrícia ens vam fixar en la seva resposta a la pregunta "Quina és la teva filosofia de vida?". "Jo el que tinc molt clar és que vull ser feliç. Molt. Principalment".


És clar que sí! I compartim plenament la filosofia Patriciana: ser feliç. Ser molt feliç! Què hi pot haver millor que ser feliç ? Alguns busquen fama, d'altres diners, però tot això no serveix per a res si no ets feliç. No ets feliç en una feina que t'avorreix, que no t'omple, o al costat de qui no has d'estar. O senzillament quan no estàs bé amb tu mateix. La nostra Patri ho sap, però qui millor que ella per a recordar-nos-ho ? Quin millor aparador que aquests ulls grans, verds i grisos, i magnífics, on veure-ho reflectit ? Per sobre de tot, el més important: ser feliç. De la manera que sigui. Feu com ella. I qui millor que la Patrícia de Gràcia per a recordar-nos el que val la pena d'aquests 4 dies que hem vingut a viure. Amb aquests ullassos que ens enlluernen de felicitat qualsevol s'hi resisteix.

I ella, tant feliç. I nosaltres contents de veure-la així.